Over de praktijk

 

Ons project werkt op basis van ruilhandel. Als je mee wilt doen, gaat dat als volgt:

 

  • Nodig ons uit om langs te komen
  • Geef aan wat je zou willen ontvangen en wat je daar tegenover wilt stellen. Bijvoorbeeld: ik wil graag een portrettekening en in ruil daarvoor mag je een weekend bij ons logeren. Ook andere uitnodigingen zijn welkom (bv: een bezoek aan een attractie, een boottochtje, verblijf in een vakantiewoning of een etentje - we houden wel van een beetje creativiteit!)
  • We maken een ruilafspraak en gaan voor je aan de slag. De werken maken we zoveel mogelijk vooraf in ons atelier (op basis van foto's) zodat we ze vervolgens mee kunnen nemen. Tijdens de productie word je natuurlijk op de hoogte gehouden van de vorderingen.
  • Zodra het werk klaar is en we bij je langskomen, maken we graag een foto van jou met het werk dat we voor je gemaakt hebben, om dit toe te voegen aan onze website. We kunnen hierbij ook een link plaatsen naar je eigen website, als je dat wilt.

We hebben geen vaste ruiltarieven, maar streven wel een beetje naar een eerlijke balans: een schilderij waar we dagenlang aan werken, weegt logischerwijs niet op tegen een enkel bezoekje aan de lokale snackbar.

 

Materiaalkosten zijn in principe inbegrepen, tenzij er speciale wensen zijn (denk hierbij vooral aan schilderdoeken, die we zelf ook speciaal moeten aanschaffen).